Hirdetés

Jól nyitotta az évet az LG



|

A gyártó első negyedéve 65,5 százalékot javulhat tavalyhoz képest.

Hirdetés

Az LG az előrejelzései szerint 441 millió dolláros bevételre számít az idei első negyedévében. Ha helyesek a becslések, akkor ez éves szinten 65,5 százalékos előrelépés. 

Hirdetés

Az eredmény nem csak az LG legjobbja lesz az elmúlt időket tekintve, de még az elemzői jóslatokat is túlszárnyalja

Az LG V10 sikere ellenére nem az okostelefonoknak köszönheti a gyártó a sokkal magasabb árbevételt. Valójában a televíziók csökkenő árai és a háztartási gépek iránti kereslet jelentik a nagy sikert a cégnek. 

Sajnos a fellendülés nem tart majd sokáig, ugyanis az LG maga mondja azt, hogy a második negyedévre már 4,5 százalékos visszaesést vár éves viszonylatban. 

Nagy kérdés, hogy mire lesz elég az LG G5, amelyre sokat tett fel a gyártó, és bár remek készülék, nem mindenkinek nyerte el a tetszését a moduláris dizájn és a bevonatos fém ház. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.