Hirdetés

Kivetítő gyártók összefogása



|

Hirdetés

A Fujitsu, a Hitachi, a Panasonic, a Sanyo és a Sony egyesítette erőit az Epsonnal, hogy bemutassa a vevőknek és a szakembereknek a hárompaneles folyadékkristályos (LCD) képernyő technológia kínálta jelentős előnyöket. A 3LCD Csoport a 2005-ös Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon mutatkozik be.

Mivel ez a technológia folyamatosan fejlődik és tökéletesedik, valamint a 3LCD eljárás által kínált lehetőségek skálája is szélesedni fog a következő években, a 3LCD Csoport legfőbb feladata a fogyasztók és a szakemberek tájékoztatása. Ennek érdekében promóciós tevékenységeket, termékbemutatókat szerveznek, és folyamatosak lesznek a termékekkel kapcsolatos híradások is. A csoport ezen kívül népszerűsíteni fogja a 3LCD termékek azon tulajdonságait, amelyek a többi technológiával szemben egyedivé teszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.