Hirdetés

Láss, hallj, érezz - másképp! - Mit takar a Nokia Nseries név?



|

Hirdetés

Mobil fényképezés Élményeinket bárhol, bármikor megörökíthetjük egy Nokia Nseries kamerás készülékkel. A Nokia XpressPrint megoldással egyszerűen kinyomtatható fényképeket készíthetünk (a kameraszenzor legalább két megapixeles). A nyaraláson készült fotókat e-mailben vagy MMS-ben oszthatjuk meg családunkkal és barátainkkal, de kedvenc képeinket vagy videofelvételeinket mindenki örömére a tévére is egyszerűen átküldhetjük. Ha pedig szívesen vezetünk blogot, a Nokia Lifebloggal könnyedén létrehozhatjuk személyes internetes naplónkat, és a kameratelefontól egyenesen az internetre tölthetjük fel a képeket- A Nokia Nseries készüléken fotószerkesztő programok sorát találhatjuk meg, az Adobe Photoshop Album Starter Edition szoftver pedig garantálja, hogy a fényképek pont olyanok lesznek, mint szeretnénk. A filmrendező-aspiránsok a Nokia Nseries készülékkel saját filmet forgathatnak, hiszen a telefonnal egy órányi videofelvétel készíthető, a rögzített felvételek pedig szerkesztőfunkciókkal alakíthatók tovább. Zene Mindegyik Nokia Nseries készülék tartalmaz zenelejátszót, FM rádiót, és nagy memóriakapacitást biztosít. A Nokia Nseries készülékek a digitális zeneformátumok széles skáláját támogatják, többek között az MP3-at, az M4Á-t, az AAC-t, és a WMÁ-t.
A Nokia Nseries-zel a hálózaton keresztül gyorsan és egyszerűen találhatjuk és vásárolhatjuk meg a kívánt zenéket, amelyeket a szolgáltató zeneüzletéből egyenesen a készülékre tölthetünk le. Ugyanakkor a személyi számítógépen tárolt zenegyűjteményünket is könnyedén áthúzhatjuk a Nokia Nseries készülékre. Legfrissebb zenéinket pedig Bluetooth-szal vagy USB kábel segítségével szinkronizálhatjuk a számítógéppel. A Nokia N91 forradalmian új szolgáltatásaként a zenei válogatások multimédiás üzenetben, e-mailen, vagy Bluetooth-on keresztül is megoszthatók barátainkkal. Így büszkélkedhetünk zenei ízlésünkkel, vagy megoszthatjuk másokkal is a fülbemászó slágereket. Média A Nokia Nseries készülékkel menet közben is bárhol és bármikor hozzáférhetünk az információkhoz. A HTML böngészővel 3G vagy WLAN kapcsolaton nagy adatsebesség mellett nézegethetjük kedvenc internetes oldalainkat. Hallgathatjuk a beépített rádiót, a Vizuális rádiónak köszönhetően kedvenc rádióadónkkal kommunikálhatunk is (például pontozhatunk számokat, csatlakozhatunk játékokhoz, vásárolhatunk csengőhangokat). Az igazi internetoldalak csupán egy kattintásra vannak a Mini Map-pel felszerelt Nokia internetböngészőn, amellyel ösztönösen tájékozódhatunk az interneten.
Az új mobilinternet-szolgáltatásokra jó példa a Nokia és a Yahoo! együttműködése, amelynek eredményeképp a Nokia Nseries felhasználói a Yahoo! rohamosan fejlődő internet-szolgáltatásai, például az e-mail, az azonnali üzenetküldés, és a keresés révén maradhatnak jól informáltak, kapcsolódhatnak ki, és tarthatják a kapcsolatot. A Nokia Nseries készülékre mindegyik program egyszerűen telepíthető. A mobiltévé a Nokia Nseries termékskála izgalmas új szolgáltatása. Búcsút inthetünk az unalomnak, hiszen mostantól mindig fő műsoridő lesz! Élvezzük kedvenc szappanoperáink ismétlését, vagy nézzük meg a híradót a mobilkészüléken! A mobiltévé élménye a Nokia N92 készüléken még lenyűgözőbb: a telefonon található DVB-H technológia közvetlenül a zsebünkben veszi a tévéadást. Teljesítmény A Nokia Nseries termékskála a hatékonyságnövelő szolgáltatások széles választékával segít munkánk és magánéletünk kiegyensúlyozásában. Push e-mail révén tarthatjuk a kapcsolatot az irodával, a levelek mellékleteit pedig menet közben is megnyithatjuk. A számítógéppel szinkronizált naptárnak köszönhetően biztosan nem késünk le a fontos tárgyalásokról. Csatlakozás Mindegyik Nokia Nseries készülék egy sor lehetőséget biztosít a más mobilkészülékhez, a személyi számítógéphez, a nyomtatóhoz, és a tartozékokhoz, például az autóskészlethez vagy a fülhallgatóhoz való gyors és egyszerű csatlakozásra. Az USB kapcsolattal nagy adatsebességen szinkronizálható a névjegyzék és a határidőnapló, továbbíthatók a zenék és a fényképek, és közvetlenül elérhető a nyomtató.
A nagy USB tárhellyel rendelkező Nokia N80-at a készülékkel adott USB 2.0 kábellel csatlakoztathatjuk a számítógéphez, ezután a fájlokat pontosan ugyanúgy mozgathatjuk, mintha külső táregységet, például egy USB pendrive-ot használnánk. A Nokia Nseries készülékeken az alapszolgáltatások közé tartozó Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével kábelek nélkül továbbíthatunk adatot a készülékre vagy a készülékről, és más Bluetooth-képes berendezésekhez is csatlakozhatunk. Utólag telepíthető szoftver A Series 60 operációs rendszernek köszönhetően a Nokia Nseries felhasználói a Nokia és más fejlesztők közel háromezer alkalmazásához juthatnak hozzá. A Nokia Nseries készülékre tartozékként a játékoktól a személyes pénzügyeket kezelő eszközökig bármit letölthetünk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.