Hirdetés

Linux támogató csoport alakult



|

Hirdetés

A szövetséget hétfőn a TSANet (Technical Support Alliance Network) jelentette be a San Franciscóban kezdődött LinuxWorld konferencián. A BEA, a Dell, az EMC, a SuSE, a HP, a Unisys, a Novell, a NAI, a Veritas és a VMware által létrehozott Linux Open Group Relationship együttműködést kínál a vállalati felhasználóknak a Linux szabványok és a támogatási kérdések terén.

Az 1993-ban alakult TSANet egy világméretű gyártófüggetlen támogatási szövetség, amelyben száznál több hardver és szoftvercég vesz részt. A most alakult Linux közösségi szövetség pedig a negyedik nyílt közösségi csoport, amely a TSANet tagjaiból alakult a Microsoft Datacenter, a Storage Networking Industry Assiciation (SNIA) és a Mission Critical Customer csoport után.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.