Hirdetés

Megjelent a 11. PC Studio



|

Hirdetés

A PC Studio mostani adása igencsak rendhagyó, hiszen PC-nek a közelébe sem megyünk! Ellenben szemügyre veszünk egy kitűnő Mazdát – pedig nem is vagyunk autós műsor –, keresünk, és nem találunk az erdőben – pedig GPS is segítségünkre lesz. Utazunk megközelítőleg 8600 kilométert, hogy lássunk csinos lányokat, egy ügyetlen robotot és masszírozós fotelű turistabuszt.




Az autó ablakán kikönyökölve telefonálunk és mégsem büntetnek meg a rend őrei, meghallgatunk egy 5.1-es fejhallgatót – pedig csak két fülünk van –, és megyünk pár kört a sárga körhintával.



A CD mellékleten a műsor DivX formátumban található. A lejátszáshoz szükséges kodek szintén fellelhető az első CD hasznos/meghajtok könyvtárában.



DVD mellékletünkön műsorunk DVD Video formátumban található fel. Így akár asztali DVD lejátszón is megtekinthető a műsor, míg PC-n történő képernyőre varázslásához DVD lejátszó szoftver szükségeltetik. (Ha nem rendelkezünk ilyennel, akkor 2003-mas évfolyamunk, júliusi számához mellékelt Movix médialejátszó alkalmazás megoldást jelenthet.)

Legfrissebb adásunk a PC Studio Webtár alól érhető el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.