Hirdetés

Megjelent a márciusi PC World!



|

Márciusi számunk középpontjában a PC-s veszélyek és az azok elleni védekezések állnak. Emellett egy teljes verziós képkatalogizáló programmal is kedveskedünk olvasóinknak.

Hirdetés

A tavaszváró hangulat közepette az időjárás egyelőre a zord arcát mutatja. A PC World márciusi száma illeszkedik ezen hangulathoz, mivel mostani számunk középpontjában egy nem túl örömteli, de annál fontosabb téma áll: legnagyobb PC-s félelmeink, valamint az azok elleni védekezés. A mostani lapszámunkban megvizsgáljuk a leghétköznapibb számítógépes veszélyeket, az adathalászok fenyegetettségét, lebuktatjuk a Wi-Fi tolvajokat, valamint utánajárunk, hogy miként lehet úrrá lenni az elveszett jelszó okozta sokkon. E havi teljes verziós programunk a képkatalogizálásra és képszerkesztésre képes Ashampoo Photo Commander 8.

 

 



Fő témáink közül nézzünk néhányat!

Mindenevők HTPC helyett

Ami nemrég csak drága HTPC-k révén kerülhetett a nappaliba, az ma már jóval olcsóbb médialejásztók segítségével is elérhető. Tesztünk résztvevői valamennyien széles körű médiakompatibilitással dicsekedhetnek, sokuk révén pedig az internet legjobb médiaforrásai és a közösségi oldalak is nagy képernyőre kerülhetnek.

Segítség, lopják a Wi-Fimet!

Hirtelen lassú lett az internetkapcsolatunk? Nem feltétlenül kell rögtön szolgáltatói hibára gyanakodnunk. Egy tapasztaltabb virtuális betolakodó könnyedén randalírozhat a nem megfelelően konfigurált hálózatunkon.

Mekkora a netes lábnyomunk?

A web nyílt és zárt adatbázisai nem felejtenek, s így rengeteg információt tárolnak rólunk. Mivel ezen adatmorzsák bármikor összeállhatnak egy egységes képpé, itt az ideje, hogy egy komplett online háttárelemzést végezzünk saját magunkon!

Kuponőrület a weben

A kuponalapú vásárlásnak Magyarországon nincs akkora nagy múltja, mint Amerikában, ám a hazai Groupon-klónok gyors elszaporodásával itthon is egyre többen viszik magukkal a kinyomtatott, vagy az okostelefonból lekérhető online kuponokat.

Mi lesz műsoron 2011-ben?

Mit nézünk ma? Mennyiben változtatta meg és hová formálja jelenleg is a digitális technika a mozgókép- és zenefogyasztási szokásainkat? Hamarosan mindent internetről veszünk, vagy mindig szükség lesz a kábel- és szatellites tévére?

Gmail-mesterkurzus II. - külső segédek

Mesterkurzusunk alapozó képzésénél már megnéztük, hogy miként tudjuk a lehető legtöbbet kihozni a Gmail online felületéből. Most egy lépéssel messzebbre megyünk: haladó kurzusunkon a leghasznosabb levelezőkiegészítőket gyűjtöttük össze.

Microsoft SharePoint Designer

Ha ingyenes webszerkesztő programról van szó, szinte mindenkinek a KompoZer jut az eszébe, pedig az első helyet csendben átvette a Microsoft szoftvere, csak kevesen tudnak róla.

További írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.