Hirdetés

Megjelent a novemberi PC World!



|

A karácsonyi szezon kezdetére való tekintettel novemberi számunkban hasznos tippekkel szolgálunk az elektronikai ajándékok vásárlóinak. Ebben a hónapban ráadásul egy teljes értékű, egy évig használható vírusvédelemmel is kedveskedünk olvasóiknak.

Hirdetés

A bevásárlóközpontok és hipermarketek jelentős része már karácsonyi díszekbe öltözött, jelezve hogy a szent ünnepig bizony már nem kell sokat aludnunk. A gyártók és a kereskedők természetesen sok esetben azon termékeket próbálják az ajándékvadászokra rábeszélni, amelyeket ők akarnak eladni. Vagy azért mert jelentős készletük van belőle, vagy mert nagy árréssel dolgoznak, vagy csak azért, mert újdonság. A rábeszélés során rengeteg érdekes adat, funkció és paraméter hangzik el, amelyekkel valóban el lehet adni egy terméket. Friss számunkban próbálunk a vásárlóknak segíteni, külön kiemelve termékcsoportonként, hogy melyek azok a paraméterek amelyek számítanak, s melyek azok, amelyek mellékesek.

 

 



Ezen felül annak is utánajártunk, hogy mire érdemes figyelni a külföldi vásárlásoknál. A pénztárcabarát tippjeinknél egy hamis iPhone-t is megvizsgáltunk, ama tekintetben, hogy az mennyire használható; utánanéztünk, hogy jelenleg melyik a legjobb lakossági végpontvédelem; illetve bemutatjuk, hogy a régi televíziókat miként lehet okostévévé varázsolni.

E havi teljes verziós programunk az Emsisoft egy teljes évig használható, friss végpontvédelme, az Anti-Malware 6, amely a vírusadatbázisa, a közösségi intelligencia és a viselkedés alapján igyekszik fülön csípni a kártevőket. Az AV-Comparatives korábbi tesztje alapján meglehetősen jó hatékonysággal, így a megoldás jó választás lehet azoknak, akik jelenleg nem rendelkeznek vírusvédelemmel.

Fontosabb témáink:

Milyen funkciók számítanak igazán?

Milyen adatokra, jellemzőkre, funkciókra figyeljünk oda a PC-k, tévék, telefonok, tabletek vagy kamerák esetében? Kihalásszuk olvasóinknak a valóban fontos dolgokat az érdektelenek tengeréből.

Friss mobilrendszerek csatája

Forró ősz köszöntött ránk, hiszen egy hónap alatt a Microsoft, az Apple és a Google is előrukkolt a saját új mobilrendszerével. Megnéztük, hogy a jelenleg legversenyképesebb platformokon milyen újításokat hajtottak végre a gyártók.

Okostévék és platformok tesztje

Hagyományosan a tévé az a készülék, amelyen a tévéadást nézzük, sok mai nagy képernyős hardver viszont akkor is hasznos maradna, ha kivennénk belőle a vevőegységet. Az elérhető okostévé-platformokat vettük most sorra egy-egy jellemző modell bemutatásával.

iPhone 4: a kis hamis

Hogyan kerülheti el, hogy hamis iPhone-t vásároljon, illetve mit tegyen vele, ha már egyszer mégis hozzájutott?

Melyik a legjobb vírusirtó?

Itt nincsenek második helyezettek, netán középmezőny; ebben a versenyben csak egy helyen lehet lenni: az élen.

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat! A magazinunk digitális változatát pedig a d-pcw oldalunkon keresztül szerezheti be.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.