Hirdetés

Megjön ma a Pentium 4-M



|

Hirdetés

A legifjabb jövevény a Pentium 4-M nevet kapta a keresztségben, és csúcsteljesítményű mobil számítógépek szíve-lelke kíván lenni. 0.13 mikronos technológiával készül, Northwood magra épül, 512 KB L2 cache-t tartalmaz. A mobil gépekben fokozott problémát jelentő túlmelegedés elkerülése végett az Intel számos képességet felvonultat. Tovább fejlesztették a Speedstep technológiát, melynek révén a túlságosan felmelegedő processzor vissza tud venni a tempóbol, és a sleep módot is még mélyebb alvás lehetőségével ruházták fel. Márciusban 1.6 és 1.7 GHz-es modellek látnak napvilágot, de hamarosan érkezik az 1.8-as verzió is, és meglepetésre lassabb, 1.4-es és 1.5-ös változatok is várhatók. Kapcsolódva ehez a processzorhoz, bejelentettek két mobil lapkakészletet is, az i845MP és i845MZ az asztali gépekből már ismert i845 testvérei.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.