Hirdetés

Megszűnik a PC Studio!



|

Hirdetés


A mellékelt korongokról egy harminc perc körüli műsoridejű, önálló számítástechnikai „TV műsort” tekinthetett meg az olvasó. A havi rendszerességgel megjelenő PC World CD mellékletén minden hónapban számítógéppel lejátszható formátumban (DivX), míg a lap DVD-s változatán akár asztali DVD lejátszóval is megtekinthető formában volt látható a PC Studio.

Nyolc hónap után a műsor a PC World olvasóinak negatív visszajelzései, illetve érdektelensége okán a műsor megszűnik.




Bognár Ákos a PC World főszerkesztője a következőket nyilatkozta a fiaskó kapcsán: „olvasóink többsége felháborodását fejezte ki a CD mellékleten elpocsékolt több száz megabájt tárhellyel kapcsolatban. A műsor hangvétele – olvasóink véleménye szerint – nem illeszkedik a magazin komoly arculatához. Meghajolván olvasóink akarata előtt, az elvetélt műsorötlettel előálló, a fiaskóért felelős kollégánknak felmondtunk. Ez úton kérünk elnézést az érintettektől.”

Az utolsó PC Studio az áprilisi PC World mellékleteként jelenik meg. A témáról nyílt egy topik is a Segélyvonalon.

(A hírrel kapcsolatosan érdemes a hír keletkezésének dátumát is figyelembe venni.)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.