Hirdetés

Megújult a Fotexnet Áruház



|

Hirdetés

A korábbi, mintegy százezer cikket tartalmazó termékpalettához képest olyan népszerű kategóriákkal bővül a Fotexnet Áruház termékkínálata, mint az élelmiszer, a ruházat, a gépjárművek, a biotermékek, valamint a wellnesshez és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékek. Az áruház átalakításakor a cél az volt, hogy vásárlóik számára a még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsanak, és ehhez a hazai e-kereskedelmi piac olyan jelentős szereplőivel alakítottak ki együttműködést, mint a Libri, a G'Roby, a Virágneked vagy a Házipatika.com, de partnerenk között megtalálhatók az olyan jelentős világmárkák forgalmazói, mint a Xerox, a HP, a JVC vagy a Pierre Cardin is - jelentette be Porkoláb Péter, a Fotexnet Kft. ügyvezetője.


Az éppen fél évtizede működő Fotexnet Áruházzal kapcsolatos fontos változás, hogy az mostantól online piactérként működik, azaz a logisztikai feladatokat és a kiszállításokat nem az áruházat üzemeltető Fotexnet Kft., hanem az áruházban termékükkel megjelenő kereskedelmi partnerek látják el. Így a Fotexnet Áruház minden eddiginél szélesebb termékkínálatot tud kialakítani és vásárlóinak kínálni.

A Fotexnet Áruház egy saját fejlesztésű, a megváltozott igényeket tökéletesen kiszolgáló új e-kereskedelmi szoftverrendszerre épül. A cél egy olyan rendszer kialakítása volt, amelyben a partnerek egyszerűen tudják üzemeltetni áruházaikat, ugyanakkor lehetőséget ad partnereinknek különböző, személyre szabott megoldások kivitelezésére.

A Fotexnet Áruház megnyitását háromhetes publikus bétateszt előzte meg, amelynek során az áruház kereskedelmi partnerei működés közben tudták kipróbálni az áruház üzemeltetését, valamint a vásárlói visszajelzések alapján sor került fejlesztésbeli változtatásokra is, a felület még jobb használhatósága érdekében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.