Hirdetés

Münchenben nyitott irodát a BalaBit



|

Hirdetés

A Zorp magas biztonságú tűzfal szoftveréről ismert cég, a német piac prémium szegmensében kíván versenyezni. Termékeivel főleg a magas biztonsági igényű nagyvállalatokat célozza meg.

Az itthon 27.6 százalékos piaci részesedéssel rendelkező vállalkozás következő lépése a németül beszélő piacok (DACH) meghódítása. "A magyar piacon elért stabil teljesítményünk teszi lehetővé a németországi piacnyitást, illetve jó hátteret biztosít a további nemzetközi terjeszkedéshez." - mondta Györkő Zoltán, a cég üzletfejlesztési igazgatója. A magyar fejlesztők a külföldi piacok sajátosságait is figyelembe véve alakították ki termékük, a Zorp kommunikációs stratégiáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.