Hirdetés

Nforce 2



|

Hirdetés

A korábbi tapasztalatokra építve az Nforce 2 GeForce4 MX családra alapozott integrált megjelenítőt tartalmaz. A fejlettebb grafikus vezérlő mellett, helyet kapott egy kétcsatornás 64bites DDR333 és DDR400-as memóriákat támogató memóriavezérlő, amely a korábbi megoldásoknál 58%-al nagyobb elméleti teljesítményre képes (6.4GB/second). Az chipkészlet déli hídja támogatja az UltraATA/133, USB 2.0, IEEE 1394a szabványokat. A déli híd tartalmaz egy maximálisan 256 hangmintát kezelő AC97 2.1, DirectX8 Dolby Digital 5.1 kompatibilis audióvezérlőt is.


Integrált grafikus vezérlő architektúrája


Az nVidia előzetes teszteredményei szerint az alaplap a professzionális SPEC Viewperf teszt szerint 20%-al gyorsabb a VIA KT333 teljesítményénél, az előny a Quake 3, SYSmark2002 és PCmark2002 tesztekben 10% körüli.


ABIT NV7II-8x



Ha az Nforce 2 teljesítménye a várakozásoknak megfelelő lesz és a termék ára nem sokkal haladja meg a konkurens cégek termékeit, akkor a közeljővő egyik legnépszerűbb alaplapjává válhat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.