Hirdetés

nForce lesz a Crush hivatalos neve



|

Hirdetés

Bár az elnevezésről szóló hírek nem hivatalos eredetűek, az nForce név illeszkedik a cég GeForce grafikus chipjeivel bevezetett szokáshoz. Az új chipkészlet a Microsoft Xbox konzoljában megtalálható vezérlő PC-s változata lesz, és négy változatban fog készülni attól függően, hogy az adott chip támogatja-e a Dolby Digital hangrendszert, valamint grafikus busza 64 vagy 128 bites szélességű. A chipkészlet integrált GeForce 2 MX Plus grafikus magot fog tartalmazni, amely a hírek szerint a GeForce 2 GTS-szel egyező sebességű. A chipset single illetve dual channel (egy- és kétcsatornás) DDR-SDRAM támogatást fog tartalmazni a busz szélességétől függően. Az utóbbi adatátviteli sebessége jelenleg egyedülálló, 4,2 GB/s lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.