Hirdetés

Nokia N73 - az első élő fotók



|

Hirdetés

A Nokia manapság egyre szebb kijelzőkkel áldja meg a vásárlókat, nincs ez másképp az N73 esetében sem: a QVGA felbontású (240 x 320 képpont) és 16 millió szín megjelenítésére alkalmas TFT LCD egészen biztosan ámulatba fogja ejteni a rajongókat. A beépített digitális kamera Carl Zeiss optikával és autófókusszal fogja magához csábítani az érdeklődőket, nem beszélve a 3,2 megapixeles felbontásról.
Az UMTS kompatibilis készülékkel akár videótelefonálhatunk is, köszönhetően az előlapon található VGA kamerának. A Symbian 9.1 operációs rendszer és az S60 kezelőfelületnek hála számos új szoftverrel bővíthetjük a telefonunk tudását. A Nokia N73 természetesen tartalmazza a Bluetooth vezetéknélküli kapcsolatot sztereó headset támogatással egybekötve, illetve biztosra vehető, hogy a memóriája bővíthető lesz. A telefon áráról és pontos megjelenési dátumáról egyelőre nincs információnk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.