Hirdetés

Olcsóbb internet a UPC-től



|

Hirdetés

Eszerint a hazai szélessávú internet-előfizetések száma valószínűsíthetően jelentősen megugrana, amennyiben a havi előfizetési díjak az ötezer forint körüli álomhatár szintjére csökkennének.


A szélessávú internet szolgáltatások díjai - változatlan minőségi jellemzők mellett - az elmúlt két évben folyamatosan, mintegy 40 százalékkal mérséklődtek. Legújabb akciója keretében a UPC mától egész júniusban ezer forinttal még olcsóbban, 5.490 Ft-ért kínálja a chello lightot. A chello light a régi, betárcsázós, modemes internet sebességénél kilencszer gyorsabb, 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességet valamint 5 GB szélessávú adatforgalmat kínál.

Más szolgáltatásoktól eltérően a chello lightért az adatforgalmi határ elérése után sem kell pluszpénzt fizetni, ilyenkor a kapcsolat továbbra is megmarad, csupán a hónap végéig az ISDN szintjére csökkentett sebességgel működik tovább. Mindazok, akik júniusban előfizetnek a chello lightra, a teljes előfizetési időszakban a fenti alacsony havidíjakkal számolhatnak, a kedvezményes díj a teljes időszakban mindvégig garantáltan változatlan marad.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.