Hirdetés

Opera-Adobe megállapodás



|

Hirdetés

„SSR (kis képernyős megjelenítési) technológiánk különösen fontos az Adobe számára”, mondta Live Leer, az Opera szóvivőnője. „A felhasználók szeretnének olyan oldalakat létrehozni, amelyek működnek a legkülönfélébb eszközökön és platformokon, és az SSR ezt lehetővé teszi”. Az Opera technológiája átformázza a HTML nyelven írott oldalakat kisebb képernyőre, így nincs szükség speciális nyelveken írott kódoldalakra. Az Adobe termékekbe kerülő Opera funkció révén mostantól az alkalmazásszolgáltató a programon belül tudja tesztelni a webes és mobil oldalakat, míg ehhez korábban be kellett indítania egy külső alkalmazást is, magyarázta Leer. A szóvivő asszony jelezte, hogy már az idén megjelenik a megjelenítő motor az Adobe termékeiben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.