Hirdetés

PC Studio ötödször



|

Hirdetés

Ötödik adásunkban két haszontalannak tűnő, mégis jópofa kis játék kerül terítékre, amellyel brutális módon üthetjük el szabadidőnket. Munkatársaink a most megjelent Winamp 5 zenelejátszóról beszélgetnek, majd bejárunk egy szerverfarmot kívülről-belülről.




Megérkezett a Logitech bluetooth-os parancsnoki pultja, a diNovo Media Desktop; bemutatjuk, mennyire sokoldalúak a számítógépre köthető fénycsövek, és azt, hogy az USB-s memóriák két különböző módon is álcázhatják magukat. Retro rovatunkban kéziszámítógépen Commodore 64-es és amigás zenéket hallgatunk.



Az előző adások óta eltelt időben igyekeztünk csiszolni tudásunkat, de még mindig nem vagyunk színészek és műsorvezetők. Reméljük ezt ismét megbocsátják nekünk és továbbra is ellátnak bennünket hasznos tanácsaikkal az ismert velemeny@pcworld.hu e-mail címen, illetve weboldalunk Segélyvonal fórumán!



A műsor a 2004. január 5. megjelenő számunkban látható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.