Hirdetés

Robotautót hozhat az idei Google I/O



|

Május 18-án kezdődik a Google idei fejlesztői konferenciája.

Hirdetés

A Google ügyvezetője, Sundar Pichai egy tweet keretében jelentette be, hogy az idei Google I/O május 18. és 20. között lesz megtartva. 

Hirdetés

A fejlesztői konferencia ezúttal nem San Franciscóban lesz megrendezve, hanem a Google hazai pályáján, Mountain Viewban, a Shoreline körszínházban. 

Jegyvásárlására csak azoknak lesz lehetősége, akik regisztrálnak, majd ki is húzzák a nevüket a kalapból. Tavaly a belépő ára 900 dollár volt, a kedvezményesé 300. Az idei árakat még nem tudni. 

A Google tavaly az Android M-et mutatta meg a Google I/O alkalmából, ez lett a ma már nagy megelégedettséggel használt Android 6.0 Marshmallow. 

Mivel idén egy kültéri körszínház a helyszín, ezért sokan joggal feltételezik, hogy valami robotautóval vagy drónnal kapcsolatos bejelentésre készül a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.