Hirdetés

Shuttle X PC



|

Hirdetés

Teljességében alumíniumból áll a ház, mely egy 5,25-ös és két 3,5 hüvelykes meghajtót képes fogadni, utóbbiakból egyik - célszerűen a merevlemez - belső. Normál hűtéshez túl kicsi lenne a belső tér, ezért a Shuttle csendes ICE rendszerével - hűtőbordával és hőelvezető légszállító csövekkel - oldották meg a szellőzést. Így majd’ minden hő a tápegység ventillátorának közreműködésével távozik a rendszerből, a hátoldalon. A bekapcsoló- és reset gombok mellett célszerűen homloklapon elérhetőek a mikrofon, fülhallgató, vonali bemenet aljzatok, két USB 2.0 és egy négy tűs FireWire csatlakozó.



A hátoldalon további lehetőségek nyílnak: egy 6 tűs FireWire, négy USB 2.0, soros port, surround jack kimenetek, optikai hang ki- és bemenet. Nem hiányozhat a PS/2 billentyűzet és egér csatlakozás sem ás itt található az integrált VGA és 10/100-as Ethernet aljzata is.
Intel platformon nevez a Shuttle FB61 alaplap, mely jól illeszkedik a gépházhoz. Bár integrált megoldás, megalkuvásról egyáltalán nincs szó esetében. Az Intel 865G lapkakészletre épül, azaz támogatja 400, 533 és 800 MHz-es Pentium IV (Northwood és Prescott) processzorokat is. Kétcsatornás memóriavezérlője 400 MHz-ig támogatja a DDR-SDRAM-okat, ezeket két 184 tűs DIMM foglalat várja. Egy AGP és egy PCI sin áll rendelkezésünkre további bővítések céljából.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.