Hirdetés

Sokan álltak sorba a PSP-re várva



|

Hirdetés

A 200 méter hosszú sor körbeérte boltot, és valahol a szomszédos utcában ért véget. A sor így végül hosszabbra nyúl a bolt előtt, mint a szintén rekord-hosszúságú, a Nintendo DS december 2-i megjelenésekor tapasztalt sorok.

Két változat kapható a PSP konzolból: egy alapcsomag, amelyben az egység, egy adapter és egy akkumulátor található; valamint egy "value pack" amelyben egy hordozótáska, egy Memory Stick kártya, egy fejhallgató és egy csuklópánt is található az egység mellett. Az alapcsomag adóval együtt 20 790 yenbe (200 dollár) kerül, míg a value pack 26 040 yen áron kapható. A PSP nyilvánvaló népszerűsége miatt valószínűleg nagy értékre fog szert tenni a szürke piacon, amíg meg nem érkezik az utánpótlás. A SCEI a vasárnapi indításra 200 000 egység leszállítását tervezte a japán kereskedések számára, majd az év végéig további 300 000 egységét.

A szürke piac kialakulására utaló első nyomok szinte a konzol értékesítésének kezdtével egy időben felbukkantak; magyarázatot adva arra, hogy miért áll a PSP vásárlók sorában nagyszámú hajléktalannak tűnő személy. A vásárlóknak csupán egyetlen egység vásárlását engedélyezték vasárnap, így hajléktalanokat béreltek fel hogy mások számára megvegyék a gépeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.