Hirdetés

Symbol mobil számítógépek - nem csak sofőröknek



|

Hirdetés

Mindkét új Symbol kézi PC az Intel XScale PXA255 processzorára épül, és vagy a Microsoft Windows CE.Net Mobile 2003 operációs rendszerét futtatja, vagy a Pocket PC telefonos kiadását. A két modell beépített 802.11b Wi-Fi, igény szerint Bluetooth, ill. GSM/GPRS, vagy CDMA kapcsolatot kínál. Az MXC9000-K 28-, 43- vagy 53-billentyűs billentyűzetet kínál, mérete 9.2 x 3.6 x 1.7 hüvelyk, súlya pedig fél kiló körül van. Az MC9000-S kisebb (7.6 x 3.6 x 1.7 hüvelyk), és csupán 28 billentyűs billentyűzetet kínál.

Mindkét modellnek 3,8 hüvelykes - színes vagy monokróm - képernyője van, s az adatbevitelt egy- vagy kétdimenziós lézer szkenner és képalkotó motorok segítik. A Symbol szerint a két eszköz különböző vertikumok számára kínálják, így gyártáshoz, szállításhoz, logisztikai és nagykereskedelmi feladatokhoz.




A Coca-Cola a Bluetooth-képesség iránt is érdeklődik, mert országúti ital automatának feltöltését egyszerűsíteni tudja, ha a szállító a vezető fülkéből ellenőrizni tudja, van-e még a gépben elegendő ital, és gyorsan tovább tud menni, ha nem kell az automatát feltöltenie.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.