Hirdetés

Szeptembertől piacon az új SuSE Server



|

Hirdetés

A német szoftvercég, a UnitedLinux konzorcium alapító tagja, új szerverszoftverének béta verzióját jövő kedden a karlsruhei LinuxTag konferencián mutatja be, közölte a cég szóvivője, Christian Egle. „Tervezzük a szoftver bemutatását amerikai felhasználóinknak is a következő hetek folyamán”, mondta.

A Standard Server 8 szoftvert kis és közepes méretű vállalatoknak és szervezeteknek szánják, áll a SuSE szerdai közleményében. A szoftver az AMD és az Intel 32 bites processzoraira készül, maximum 2 CPU-s rendszerekhez. A szoftvercsomag ára, melybe beletartozik az installálás és a rendszertámogatás is, 450 euró körül lesz, közölte a cég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.