Hirdetés

Tovább bővül a Számítástechnika



|

Hirdetés

A szerkesztőség még szorosabbra fűzi tartalmi kapcsolatát a lap online és szakmai rendezvény oldalával, és egy teljesen új, integrált szolgáltatási egységet hoz létre: a Computerworld Kiadói Üzletágat.




Az Üzletág meghatározó ereje továbbra is a CW-Számítástechnika hetilap marad, amely Magyarország vezető informatikai szaklapjaként még nagyobb hangsúlyt helyez az informatikai döntéshozók számára fontos üzleti-informatikai témákra, miközben megtartja és továbbfejleszti meglevő professzionális technológiai irányvonalát is.

A Számítástechnika Online oldalain megjelent friss ICT híreket továbbra is a nyomtatott CW-Számítástechnika járja körül és dolgozza fel minden héten, miközben az üzletág által rendezett szakmai fórumokon személyes véleménynyilvánításra is lehetőség nyílik a szegmens szereplői számára.

A Kiadót a szegmens még teljesebb kiszolgálása motiválta, amikor a nyomtatott CW-Számítástechnika, a Számítástechnika Online, valamint a CIO szakmai rendezvénysorozat egy üzletágba történő integrálása mellett döntött. A Kiadó az integrált Computerworld Kiadói Üzletág vezetésével Szigetvári Józsefet bízta meg, munkáját az eddigi főszerkesztő, Lakatos Mária segíti.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.