Hirdetés

Új, veszélyesnek tűnő trójai terjed



|

Hirdetés

Az elsődleges vizsgálatok szerint a korábbiakhoz hasonlóan ez a kártevő is billenyűzet-naplózót és jelszó-lopókat telepít. A június 6-án, hazai idő szerint este 9 óra 41 perckor felfedezett fertőzésből a MessageLabs eddig több, mint 5000 példányt regisztrált világszerte.

A kártevőnek még nincsen neve, hiszen a MessageLabs nem nevezi el a feltartóztatott vírusokat, hanem arra koncentrál, hogy prediktív heurisztikus Skeptic technológiájával az ismeretlen vírusokat is megállítsa. Ennek a technológiának köszönhető, hogy a MessageLabs 100%-os vírusvédelmi garanciát kínál, azonban a cég fennállásának 4 éve alatt nem jutott át vírus a MessageLabs rendszerén. Az alkalmazott 4 piacvezető antivírus motor megállítja a már ismert vírusokat, míg a Skeptic motor az ismeretlen vírusokat tartóztatja fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.