Hirdetés

Újabb kártérítési perek a mobilipar ellen



|

Hirdetés

A marylandi Baltimore-ban pénteken újabb per indult a mobilipar amerikai képviselői, elsősorban a Motorola Inc., a Nokia Corp., a Verizon Communications és a Sprint PCS ellen. A mobiltelefonok egyes tudósok szerint rádiófrekvenciás elektromágneses sugárzásaik révén károsak az emberi szervezetre, és használatuk az apróbb megbetegedésektől kezdve akár agydaganat kialakulásához is vezethet. Az efféle állításokba vetett bizalmat azonban jelentősen lecsökkenti az a tény, hogy mindmáig egyetlen bizonyíték sincs mindezekre, és a mostanihoz hasonló perek, amelyek még sohasem jártak sikerrel, szinte kizárólag pénzbeli kártérítésért folynak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.