Hirdetés

Van élet a halál után: erre vall az NTT DoCoMo és a Sega szerződése



|

Hirdetés

Most azonban az NTT DoCoMo és a Sega megállapodtak, hogy közösen fogják kidolgozni a DoCoMo I-link nevű vezeték nélküli internet-szolgáltatásának a Sega otthoni konzol- és arcade-játék technológiájához kapcsolását. A szolgáltatást egy linken keresztül lehet majd elérni a Sega arcade gépeinek, illetve a Dreamcast konzoljátékok igénybevételével, s persze szükség van egy I-mode telefonra, amely egy központi szerverrel tartja a kapcsolatot. A felhasználók a szolgáltatás segítségével képesek lesznek játékkaraktereket a telefonjukra transzferálni és aztán gondjukat viselni, éppen úgy, mint pár éve a Tamagochinál. Ha kellőképpen edzik és ellátják a figurákat, azok egyre erősebbekké és képzettebbekké válnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.