Hirdetés

Windows XP Service Pack 2



|

Hirdetés

A második javítócsomag megjelenésével újra erőre kaphat rendszerünk, sokkal biztonságosabb lesz, mint előtte, ráadásul a telepítés után rengeteg újdonságot is kapunk. Összeállításunkban igyekeztünk a legfontosabb frissítésekre és javításokra kitérni, de az általunk felsoroltakon kívül még más apróbb változásokat is megfigyelhetünk majd használat közben.




A második javítócsomagot nemcsak az elsővel frissített kiadásokra telepíthetjük, hanem az eredetileg kiadott verziókra is. Ennek oka, hogy az eddig kiadott javításokat, kiegészítéseket is tartalmazza: a biztonsági rések betömésére megjelent foltozásokat csakúgy, mint a Movie Maker második, kiadását vagy a Windows Media Player kilencedik változatát. Így csupán csak egy csomagot kell telepítenünk, és a rendszerünk naprakész lesz. A régebben kiadott frissítéseket lecseréli, nyomuk sem marad a Programok telepítése és törlése listájában.

A javítócsomag telepítéséről és hasznos tippekről bővebben a Mesterfogások rovatunkban számolunk be.

A teljes cikk a 2004. októberi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.