Hirdetés

Egyre több helyen nézhető az olimpia YouTube-on



|

Ismét bővült azoknak az országoknak a listája, akik kényelmesen nézhetik majd a YouTube hivatalos csatornáján keresztül az idei nyár legrangosabb sporteseményét.

Hirdetés

Egyre több tévécsatorna és weboldal közvetítheti élőben majd az idei londoni olimpiát, így ez lehet minden idők legnézettebb sporteseménye. A július 27-én startoló világverseny a Nemzetközi Olimpiai Bizottság engedélyével most egyre több helyre juthat el, a YouTube hivatlos csatornáján például az összes fontosabb esemény élőben nézhető lesz újabb (főleg afrikai és ázsiai országokban, ahová egyébként tévés közvetítést nem vettek meg hivatalosan).

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy nálunk is követhető lesz az olimpia, a mostani bejelentés azért fontos, mert jól mutatja, hogy a NOB már felismerte: a tévés közvetítés mellett egyre fontosabb szerepet kap az internet. Pedig egy közel 4 millárd dolláros üzletről van szó, már ami a tévés közvetítéseket illeti, tehát egyáltalán nem csak arról szól a történet, hogy tessék szabadon felhasználni mindent - az is jól mutatja ezt, hogy a NOB a Google mellett más streamajánlatokat is remél.

Az is példaértékű, hogy a bizottság már nem fogja olyan szigorúan a gyeplőt a pletykák szintjén sem, már nincs online hírzárlat, lehet blogolni és twitterezni is a sportolóknak. A BBC pedig már korábban bejelentette: 3D-ben is nézhető lesz az olimpiai közvetítés.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.