Hirdetés

Facebookosodik a Twitter



|

Az új design feltűnően hasonlít a közösségi oldaléra.

Hirdetés

A Twitter hétfőn mutatta be megújult profiloldalait. A szakma már február óta pletykál a közelgő designváltásról; mint kiderült, a mikroblog-szolgáltató tervezői alaposan átfazonírozták az oldalt.

Ahogy az a cég hivatalos blogján is olvasható, az új profilt egyelőre csak az újonnan regisztráltak és néhány kiválasztott felhasználó próbálhatja ki, de a tervek szerint következő hetekben világszerte bevezetik majd. A Twitter a korábbinál nagyobb hangsúlyt fektet a képi elemek használatára: erről tanúskodik az új, nagyobb profil- és háttérképekre épülő formaterv is.

Hirdetés

Az új profiloldal feltűnően hasonlít a Facebookéra, tervezői ugyanazt a balra zárt, dobozos elrendezést használták, mint a közösségi oldaléi. Az újdonságok közé tartozik, hogy a tweeteket a korábbinál nagyobb betűmérettel jeleníti meg az oldal, és az is, hogy kedvenc bejegyzéseinket – afféle bemutatkozásként vagy állapotüzenetként – kigombostűzhetjük a lap tetejére. A fejlesztők a csiripek szűrésén is változtattak, ismerőseink bejegyzései között keresgélve ezentúl választhatunk, hogy „alap”, vagy inkább fotókat és videókat is tartalmazó tweeteket szeretnénk-e látni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.