Hirdetés

Lloyd beismerte: átverés volt a légdeszkás videó



|

A víruskampány mögött a Funny or Die viccmesterei állnak.

Hirdetés

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, különös YouTube-videók, Facebook- és Instagram-posztok jelentek meg az interneten, amelyekben válogatott hírességek – köztük Christopher Lloyd színész, Tony Hawk sztárgördeszkás és Moby – áradoznak arról, milyen jó, hogy végre megcsinálták a Vissza a jövőbe 2 légdeszkáját.

Hirdetés

Ahogy sejteni lehetett, szimpla átverésről van szó. A HUVr „antigravitációs deszkája” sajnos sosem létezett, a Funny or Die tréfacsinálói találták ki az egészet. A viccoldal nemrég tett közzé egy videót, amelyben Lloyd sűrű bocsánatkérések közepette bevallja, hogy a légdeszka hamisítvány. Állítja, egy darabig komolyan elhitte, hogy valódi, mert „elvakította a hit”.

A videóban színfalak mögötti felvételeket is szerepelnek, amelyeken jól látható, hogy szó sincs repülő gördeszkáról: a szereplőket huzalok és kötélrendszerek segítségével emelték a magasba. Jóvátételül a Funny or Die egy Lloyd és a csapat több tagja által is aláírt „légdeszkát” sorsol ki azok között, akik a Facebookon kommentelik a videót. Azt sajnos továbbra sem tudjuk, mit akarnak népszerűsíteni a kampánnyal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.