Hirdetés

Tovább twitteresedik a Facebook



|

Lassan bevezetésre kerül a népszerű topikokat összefoglaló doboz.

Hirdetés

A címkék pár hónappal ezelőtti bevezetésével a Facebook nagy lépést tett előre a megosztott felhasználói tartalmak egyszerű besorolása érdekében, noha látszólag egyelőre csak a felhasználók kis hányada veszi a fáradtságot a Twitteren teljesen megszokott „hashtagek” használatára.

Hirdetés


A jövőben ez megváltozhat, ugyanis a Facebook elsőként Ausztráliában, az Egyesült Államokban, Indiában, Kanadában és Nagy-Britanniában megkezdte a népszerű témák (trending topics) oldaldoboz bevezetését. A webes felület jobb felső sarkában megjelenő felületen az éppen felkapott témákhoz kapcsolódó megosztások és bejegyzések láthatóak.


Sajnos nem tudni, hogy a Facebook pontosan miként rendezi be a dobozba a találatokat, azonban jó eséllyel a funkcionalitás széles „látóköre” miatt nem feltétlenül az ismerősök fontosnak ítélt témái jelentik a prioritást, plusz automatikus rendezés használata esetén azok már amúgy is kiemelt figyelmet kapnak hírfalon.


(Forrás: Facebook)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.