Hirdetés

Twitter-pulóver



|

Egy ötletes pulóveren láthatjuk, hogy milyen hangulata volt a viselőnek, amikor a Twittert használta.

Hirdetés

A Twitter és a Facebook, és úgy általában az internet lett az újra fogékony ruhadizájnerek kedvenc terepe – már mi is megcsodálhattunk Twitterrel „kapcsolódó” sálat a Grammy-díj gáláján, Imogen Heapen, láthattuk, hány olvasatlan üzenete van egy elmés fiatalembernek.

Vanessa Sorenson találmánya, a Twitterrel összekötött felső nem túl hasznos darab, viszont annál ötletesebb. A ruhadarab lényege, hogy a karján látható LED-ekből álló szívecske különböző színekben világít, attól függően, hogy a viselője milyen jellegű twittet írt a Twitterre: mérges hangvételűnél vörös színben pompázik, a nagyon vidámat pedig a zöld szín szimbolizálja; összesen tíz színből válogat a felső. Vanessa egy különleges algoritmust dolgozott ki arra, hogy hogyan és minek alapján válasszon a pulóver a színek közül, és folyamatosan tökéletesíti is ezt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.