Hirdetés

Twitter rekord született a foci-Eb döntőjén



|

Eddig a Super Bowl döntő utolsó három perce tartotta a rekordot, de most a spanyol válogatott negyedik gólja után minden eddiginél nagyobb aktivitás lett a közösségi oldalon.

Hirdetés

Mi eddig leginkább a Balotelli mémekkel találkoztunk az elmúlt napokban, közben szinte észre sem vettük, hogy a Twitter szépen csendben beszámolt legújabb rekordjáról.

Korábban a a Super Bowl döntő utolsó három percében mérték a legnagyobb aktivitást, ekkor másodpercenként 12 233 Twitter bejegyzés született, ezt a rekordot most sikerült szépen megdönteni. Az idei Eb döntőjében a spanyolok negyedik gólja után megindult a tömeges csiripelés, másodpercenként 15 358 üzenet borult rá a felhasználókra. A meccs alatt egyébként összesen 16,5 millió Twitter bejegyzést mértek: képek, zenék, bátorító szlogenek fokozták a meccs izgalmait (a negyedik gól után egyébként a brazil Pelé is üzent, amelyben gratulált Spanyolországnak). Ez abszolút rekord.

A Twitter persze nem dőlhet hátra, nyakunkon a londoni olimpia, amelyen szintén elképesztően komoly forgalom várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.