Hirdetés

Új okoskarkötőt tervez futóknak az Adidas



|

A miCoach Fit Smart a sportmárka legújabb fejlesztése.

Hirdetés

Az Adidas új, futóknak tervezett eszközt dob a piacra. Ahogy az a LegalForce és a Keller Sports szivárogtatásaiból kiderült, a miCoach Fit Smart leginkább a Nike Fuelband-jének és az Adidas miCoach Smart Run-jának hibridjére emlékeztet.

Hirdetés

A Fit Smart külsőre leginkább egy okosórához hasonlít. Pontosan méri viselőjének pulzusát, valószínűleg a szerkezet hátulján található infrás zöld szenzorral. Az FCC oldalán látható, hogy az eszköz Bluetooth Smart-on keresztül kommunikál a mobil eszközökkel. 

Tegnap, a Google i/O fejlesztői konferencián jelentették be, hogy az Adidas is csatlakozik a Google „Fit” elnevezésű, nyílt egészségügyi platformjához. Érdekes a hasonlóság a program, és az új termék neve között – eddig még egyetlen Adidas termék sem futott hasonló név alatt. Meg kell várnunk a hivatalos bejelentést, hogy többet tudjunk meg a miCoach-ról, de úgy tűnik, hogy miután a Nike visszavett a Fuelband fejlesztéséből, ez egy jó lehetőség az Adidasnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.