Hirdetés

Beadta a derekát a Led Zeppelin



|

Az ősrockerek dalait is megvásárolhatjuk ezentúl online.

Hirdetés

A Led Zeppelin 17 éve először játszik együtt - 1980-ban, dobosuk halálát követően feloszlottak. Lemezeik persze eddig is elérhetőek voltak digitális formában is - ám ebből természetesen egy fillért sem láttak sem a zenészek, sem a kiadó.

 

 

ledzeppelin003.jpg

 

 

Amerikában a digitális piacot elutasítók közül egyedül a Beatles és Garth Brooks előzte meg a zenekart a lemezeladásokban, mégsem tehették meg továbbra is, hogy figyelmen kívül hagyják az új piacokat: megállapodást kötöttek a Verizon Wireless-szel. A Led Zeppelin számok először csengőhangként és egyéb mobiltartalmakként lesznek elérhetők, de november közepétől várhatóan az iTunes-ról és egyéb digitális zeneszolgáltatóktól is megszerezhetőek lesznek a dalok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.