Hirdetés

Díszítse karácsonyfáját gránátokkal Ön



|

Nehéz elhinni, de a karácsonyfadísz gránátok nemes célt szolgálnak.

Hirdetés

Sutba a megszokott, nagyitól örökölt karácsonyfadíszekkel - bár még nincs itt a karácsonyi szezon, bemutatjuk azokat a díszeket, amiket egy FPS-őrült, vagy épp embergyűlölő egyén akaszthat a karácsonyfájára. Azonban ha ezeket az ezüstözött kézigránátokat megrendeljük, akkor nemcsak annak örülhetünk, hogy a karácsonyfánk dizájnos és egyedi lesz, hanem annak is, hogy támogatjuk a világbékét - a készítők ugyanis minden megvásárolt díszgránát árából felajánlanak egy bizonyos összeget arra a célra, hogy megszüntessék a konfliktusokat (sajnos arról nem szól a fáma, hogy pontosan kiknek utalják el a pénzt, de legyünk jóindulatúak, és feltételezzük, hogy éhező gyerekeknek, a karácsony szellemében)


Hiszen tudjuk, hogy sokaknak mindennapos a halál látványa, a világ nagy részén dúlnak a harcok - az alkotók ezt próbálták velünk érzékeltetni egy olyan ünnepen keresztül, ami a szeretet és az összefogás fogalmához kötődik. A dísz a link alól megrendelhető, 6 darabonként 20 fontért.


 

grenade_in_row3.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.