Hirdetés

Free Video to JPG Converter



|

Videóink képkockáinak automatikus lementésére szolgál ez az egyszerű, de annál hatékonyabb alkalmazás.

Hirdetés

A legtöbb népszerű és elterjedt videolejátszó program lehetőséget kínál az éppen nézett film adott képkockáinak lementésére, de ezt a funkciót általában körülményes használni. Ha „nagyüzemben” szeretnénk ilyen műveleteket végezni, akkor keresnünk kell egy erre szakosodott programot. A Free Video to JPG Converter neve alapján pontosan ezt ígéri, mégpedig ingyen.

 

fv2jpg.jpg

 

Beépített lejátszója segítségével pontosan a kívánt képkockához navigálhatunk, és egy gombnyomással lementhetjük azt. Természetesen nemcsak egy adott filmkockát vehetünk ki a moziból, hanem különböző beállítások segítségével többet is. Megadhatunk egy kezdő és egy végpontot a filmben, és ezek között a program képes minden – vagy minden x-edik (általunk megadott érték másodpercben vagy képkockában) – képkockát lementeni.

 

A program beállításai igen szegényesek, igaz, arra, amire kitalálták, így is tökéletesen megfelel. Megadhatjuk a forrásvideót és a célmappát, emellett csak az alkalmazás nyelve változtatható meg. Az összes fontosabb videoformátumot képes kezelni (például XviD kódolású AVI, MPEG, FLV), ráadásul a kodekeket beépítve tartalmazza, ami azt jelenti, hogy nekünk nem kell ezeket külön telepítenünk.

 

 

Adatok

  • Képkockák lementése videoállományokból
  • A fontosabb videoformátumok támogatása
  • Képek mentése megadott időközönként
  • Vista alatti működés
  • Fejlesztő: Dvdvideosoft Limited
  • Ár: ingyenes

 

 

Éértékelés

Előny: egyszerű kezelés, beépítve tartalmazza a kodekeket

Hátrány: kevés beállítási lehetőség

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 3

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.