Hirdetés

Icipici MP3 lejátszó a Philipstől



|

A Philips bemutatta legfrissebb újdonságát az MP3 lejátszói családjából.

Hirdetés

Az igazán ultrakomkpakt méretű (41 x 41 x 15 mm) Philips GoGear Spark OLED kijelzővel érkezik hamarosan a boltok polcaira. A hordozható zenés tárhely 2, 4 és 8 Gb-os változatokban lesz kapható. A lejátszó különlegessége az 1,46"-os OLED kijelző 128x128 képpontot tud megjelenítő, amely bőven elég.


A technológiának köszönhetően rendkívül energiatakarékos a megjelenítő, alig fogyaszt valamit, így sikerült elérni, hogy akár 27 órán át képes legyen folyamatosan zenét lejátszani a kis MP3-as kütyü. A 2 GB-os változat 56 dollárba fog kerülni, a a 4 GB-os 70 dollárt kóstál, a 8 Gb-osért pedig 85 dollárt kérnek majd el.

 

philips2.jpg
philips1_1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.