Hirdetés

Ma mutatják be a House of Cards második évadát



|

Az Emmy-díjas sorozat második évadának mind a 13 része letölthető a Netflixről.

Hirdetés

A Netflix tavaly mutatta be a Kevin Spacey, Michael Gill és Robin Wright főszereplésével készült House of Cardsot. Az online tévécsatorna hatalmas szakmai és közönségsikert ért el saját gyártású politikai drámasorozatával, amelyet a tavalyi Emmy-n és az idei Golden Globe-on is díjaztak. Nem csoda, hogy a második évadot is berendelték: az újabb 13 epizód mától tölthető le a Netflixről. Ráadásul 4K-ban

Hirdetés

A széria egy gátlástalan amerikai politikus, Francis „Frank” Underwood (Spacey) és felesége Claire (Wright) történetét meséli el. A fontosabb mellékszerepeket olyan színészek játsszák, mint a Zoe Barnes-t alakító Kate Mara vagy a Doug Stampert, Frank jobbkezét megformáló Michael Kelly.

A tavalyi szezonzáró meglehetősen húzósra sikerült; valószínű, hogy az új évad is komoly izgalmakat tartogat majd a rajongók számára. Egy biztos – részben az elmúlt hónapok díjesőjének is köszönhetően – a közönség és a szakma meglehetős érdeklődéssel várja a folytatást. És persze mi is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.