Hirdetés

Megakadt az iWatch fejlesztése



|

Az LG állítólag nem tudja megoldani, hogy készenléti állapotban ne fogyasszon az iWatch.

Hirdetés

Ellentmondásos hírek érkeztek a nem is olyan régi jelentésekkel kapcsolatban, amelyek azt állították, hogy az Apple és a GT Advanced annyi zafírüveget tud gyártani, hogy az iWatch mellett a 4,7 és az 5,5 hüvelykes iPhone 6-ra is jut belőle. A tajvani Economic Daily News úgy értesült, hogy zafírüveg a két telefon közül csak a nagyobbik modellre jut

Hirdetés

Azt mondják, a 4,7 hüvelykes iPhone 6 továbbra is Gorilla Glass bevonatot használ majd, az eladások döntő többségét pedig ez a készülék teszi ki. Míg ebből az idén 60 milliót akarnak leszállítani, addig az 5,5 hüvelykes verzióból csak limitált darabszámban fogyhat a kevés zafírüveg miatt. 

A jelentés másik fele az iWatch-ról szól, amelynek állítólag megakadt a fejlesztése. Az LG Display úgy tudni, hogy nem tudja teljesíteni az Apple elvárásait. Az almás cég azt szeretné, ha a készülék kijelzője készenléti állapotban szinte nem is fogyasztana energiát, ezt viszont egyelőre nem tudta megoldani az LG, amely szinte biztosan 1,3 és 1,6 hüvelykes OLED kijelzőket használ. 

Természetesen nem tudni, hogy a zafírüveggel kapcsolatban vajon melyik verzió az igaz, annyi viszont bizonyos, hogy az iPhone 6-ot szeptember vagy október környékén várhatjuk, és kis szerencsével az iWatch-ot is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.