Hirdetés

Szondáztasson iPoddal!



|

Az Apple médialejátszójához csatlakoztatható az iBreath nevű eszköz.

Hirdetés

Újabbnál újabb kacatok jelennek meg a gyártók palettáján, amelyek mind az iPod köré épülnek valamilyen formában. A David Steele Enterprises ezúttal egy érdekes, de egyben rendkívül hasznos kiegészítővel állt elő: egy digitális alkohol-szondával. Az ittas vezetés önmagában elítélendő, de orvosi célokból történő - természetesen kis mértékű - szeszfogyasztás esetén nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy tényleg átléptük-e azt a bizonyos határt.



A felhasználási célterületet az is kiválóan jelzi, hogy az iBreath egyben FM-transzmitter is. Ha olyan fejegységgel rendelkezünk, ami nem képes MP3 formátumú fájlok kezelésére, vagy egyszerűen kényelmi okokból a jól megszokott lejátszónkról szeretnénk zenét hallgatni, beélesíthetjük a parányi adót, és rádióval ráhangolva már élvezhetjük is kedvenc számainkat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.