Hirdetés

25 ezer felett a WP7-es programok száma



|

Az elérhető alkalmazások több mint fele ingyenes.

Hirdetés

A Windows Phone Applist nevű portál félhivatalos statisztikái szerint a Windows Phone 7 operációs rendszerre elérhető szoftverek száma újabb mérföldkőhöz ért, immáron 25 ezernél is több program közül mazsolázhatnak a redmondiak új rendszerével szerelt okostelefon mellett döntők.

 

 


A hír írásának pillanatában konkrétan 25448 program volt elérhető a Marketplace-ről, a regisztrált fejlesztők száma pedig 7170-re rúgott. Rendkívül érdekes, hogy a Microsoft minden igyekezete ellenére a szoftverek 51 százaléka továbbra is ingyenesen használható, 30 százalékuk fizetős, a maradék 19 százalék pedig ugyan pénzbe kerül, de rendelkezik kipróbálható változattal.

 

 


A fejlesztők körében legnépszerűbb kategória természetesen a játékoké, ezt követik a könyveket és egyéb publikációkat elérhetővé tevő szoftverek, de az általános szórakoztatást, a hasznos eszközök készítését, és a friss hírek szolgáltatását is szívükön viselik a szorgos programozók.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.