Hirdetés

Akár smartbook is varázsolható az iPadből



|

A Crux360 névre hallgató kiegészítővel kényelmesebbé válhat a táblagép asztalon való használata.

Hirdetés

Rendkívül hasznos eszközzel rukkolt elő az Egyesült Államokban székelő CruxCase nevű vállalat: az univerzális Crux360 egy dokkolóegység, és egy hordtáska keveréke. A legtöbben valószínűleg az első képen látható formájában kívánják majd használni, amelyet a gyártó „laptop módnak" hív, érthető okokból.

 

Crux Case 360 (iPad)
Crux Case 360 (iPad)

 


Az iPadet csak be kell helyezni a felső részbe, majd párosítani kell a Crux360-ba integrált Bluetooth-os billentyűzettel, és máris smartbook vált a tabletből. A kettes számot viselő kompozíció a mozi mód nevet kapta, ilyenkor meg kell fordítani a táblagépet a tokban, így mozgóképek megtekintésekor a képernyő alatt nem látható a klaviatúra.

 

Crux Case 360 (iPad)
Crux Case 360 (iPad)

 


Ezeken felül még két mód van, a táblagép, és a hordtáska - ezek vélhetően nem igényelnek magyarázatot, hatékonyan védhetik az iPadet a különféle nem kívánt fizikai hatásoktól. A Crux360 a gyártó weboldaláról rendelhető meg, darabja 149 dollárba (körülbelül 30 ezer forintba) kerül.

 

Crux Case 360 (iPad)
Crux Case 360 (iPad)

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.