Hirdetés

Androidos smartbook a Toshibától is



|

NVIDIA Tegra SoC került a japánok 10 colos gépébe.

Hirdetés

Nemrég igen érdekes információkat hozott nyilvánosságra a francia Blogeee nevű, elsősorban netbookokkal foglalkozó portál: a Toshiba nemsokára piacra dobhatja az AC100-114 jelzésű smartbookját, mégpedig Google Android 2.1 operációs rendszerrel.

 

 

Az "ARM-es netbook" 10,1 colos kijelzője 1024×600 pixel felbontású, és feltehetően érintős. Az NVIDIA Tegra T20 SoC (System on Chip) mellé 512 megabájt memóriát társítottak a japán mérnökök, a háttértár szerepét pedig egy 16 gigabájtos SSD tölti be.

 

Bluetooth nem került a gépbe, de természetesen Wi-Fi vezérlő és RJ-45-ös port van. Az USB-kapuk számáról nincs információ, de elvileg D-SUB és HDMI-kimenettel is ellátták az AC100-at, ezen felül SD/MMC-kártyaolvasó, és egy 1,3 megapixeles webkamera is rendelkezésre áll. Méretei: 262 × 189,8 × 14-21 mm, a tömege a 3 cellás akkuval együtt 0,9 kg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.