Androidot bármely tévére!



|

A Samsung bemutatta 1 terabájtos háttértárú, Wi-Fi-s és NFC-s médialejátszóját.

Ugyan televíziózással kapcsolatos bejelentéseket ritkán szokás a Mobile World Congress-en megtenni, ám a kivétel erősíti a szabályt alapon a Samsung nemrégiben mégis telefonok és tabletek rengetegében mutatta be a HomeSync névre hallgató médiaboxát.


Az ismeretlen áron április folyamán hazánkba is megérkező, Android 4.1-es kütyü közreműködésével természetesen nem csak központi helyre gyűjthetővé és megoszthatóvá válnak a multimédiás tartalmak, hanem ezek otthoni eszközök közti és interneten való streamelése is megoldható. A HomeSync-hez akár webkamera is csatlakoztatható, a képe Wi-Fi kapcsolat segítségével egyszerre több eszközre kiküldhető, egyes mobilokat és táblagépeket pedig az NFC vezérlőjének hála egyetlen érintéssel hozzá lehet párosítani.


Az 1 terabájtos beépített merevlemezzel érkező médiabox összesen nyolc felhasználói profilt képes kezelni, mindegyikhez hat eszköz társítható, a különféle profilok alatt tárolt adatok titkosíthatóak. A kütyü képes elérni a Play Store-t és Samsung Hubot, lehet vele böngészni a neten, nézhetőek vele Youtube videók, szinkronizálható Dropbox fiókokkal.

 

Samsung HomeSync specifikációk:


- OS: Google Android 4.1
- Processzor: kétmagos és 1,7 Ghz-es
- Memória: 1 GB RAM, 8 GB eMMC háttértár, 1 terabájtos merevlemez
- Kommunikáció: Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, 2× USB 3.0, microUSB, HDMI 1.4
- Lejátszható videoformátumok: H.264, H.263, MPEG4, VC-1, Sorenson Spark, WMV7/8, MP43, VP8, DivX
- Lejátszható hangformátumok: MP3, AAC LC/AAC+/eAAC+, WMA 9std/10pro/Lossless, FLAC, Vorbis, AMR-NB/WB, Wav, Mid, AC-3

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.