Hirdetés

Armor X10gx: ütésálló tábla-PC



|

Nehéz munkára született az Armor tabletje, amely katonai szabványoknak is megfelel.

Hirdetés

Az Armor bemutatta új tábla-PC-jét, amelyet kifejezetten nehéz körülmények közé tervezett, terepmunkára. A tablet neve X10gx, és Windows 7 Ultimate operációs rendszert futtat. Nem csak ütésálló gépről van szó, az X10gx katonai szabványoknak is megfelel.

 

Az Armor szerint a MIL-STD-810G sztendernek megfelelő gépet robbanásveszélyes és más veszélyes környezetekben is használhatjuk, IP-minősítése 67. A tablet 2,1 kilogrammos, és integrált dokkolórendszert is építettek rá.

 

Az apró gépbe Intel Core 2 Duo SU9300-as processzor került, 2 GB RAM társaságában. Az SSD-meghajtó mérete 64, 80 és 160 gigabájtos modellekből választható, és Intel márkájú. A képernyő 10,4 hüvelykes, 1024 x 768-as felbontásra képes, tükröződés-és csillogásmentes rétegekkel, napfényben is olvasható. Gobi mobil broadband, Wi-Fi, Bluetooth és GPS is került bele. Várhatóan szeptember 15-én jelenik meg.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.