Hirdetés

Az utolsó 5 hüvelykes Lumia érkezik



|

Sokak szerint ez a pletyka is annak a jele, hogy jön a Surface Phone.

Hirdetés

@sleaknow értesülései szerint közeleg a Microsoft Lumia 650, ami a Saana kódnév alatt fut. A készülék különlegessége az, hogy az utolsó 5 hüvelykes Lumia lesz. 

Hirdetés

A múlt hónapban a Microsoft bemutatta a Lumia 950 és a Lumia 950 XL csúcskészülékeket, valamint a belépőszintű Lumia 550-et. Ezzel nyílegyenes az út a középkategóriás Lumia 650 előtt. 

Eddig sajnos nem sokat tudni róla azon kívül, hogy 5 hüvelykes lesz a kijelzője. 

Feltételezve, hogy a Lumia 640 folytatása a készülék, attól kínál majd valamivel többet. A Lumia 640 szintén 5 hüvelykes, a 720 x 1280-as kijelzője alatt Snapdragon 400-as SoC, 1 GB RAM és 8 GB tárhely van, 8 és 0,9 megapixeles kamerákkal. 

A Lumia 650 feltételezhetően erősebb lapkakészletet, 2 GB RAM-ot és 16 GB tárhelyet kapna. 

Miközben egyelőre nincs konkrét bizonyíték a Lumia 650 létezésére, sokan már a sorok között olvasnak. Szerintük az utolsó 5 hüvelykes Lumia azt jelenti, hogy hamarosan jön az 5,5 hüvelykes Surface Phone. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.