Hirdetés

Csak jövőre, de jön a Sony Xperia Z5 Ultra



|

Természetesen Snapdragon 820-as processzor lesz a phabletben.

Hirdetés

Nem a 4K-s kijelzővel rendelkező Xperia Z5 Premium lesz a Sony egyetlen luxuskészüléke. A hírek szerint a gyártó nem adta fel, hogy a piacra dobjon egy még nagyobb, még jobb verziót, Ultra kódnévvel. 

Hirdetés

A Sony Xperia Z5 Ultra a jelek alapján 6,44 hüvelykes kijelzőt kaphat, természetesen 4K-s felbontással és ugyanazzal az új, 23 megapixeles kamerával, ami a többi Z5-ben is van. 

A hosszú működést egy 4000 mAh-s akkumulátor garantálja majd, a nagy teljesítményt pedig 4 GB RAM és a Qualcomm legjobb, legújabb Snapdragon 820-as processzorra. 

Ez utóbbira egyébként jelen pillanatban 30 új okostelefont fejlesztenek. 

Az Xperia Z5 Ultra úgy tudni, hogy jövő márciusban mutatkozik be, ami érdekes módon már a 2016-os Mobile World Congress után van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.