Hirdetés

Csak jövőre érkezik a Blackberry Tablet OS 2.0



|

Ráadásul a Messenger biztosan hiányozni fog belőle.

Hirdetés

Múlt héten saját szervezésű fejlesztői konferenciáján a RIM bemutatta a PlayBookon futó Tablet OS második főverziójának fejlesztői bétáját, ám mint tegnap kiderült, az operációs rendszer végleges verziója idén már nem fog megérkezni. A jövő februárra való halasztásának hivatalos indoklása szerint a cég szeretne meggyőződni arról, hogy a szoftver képes megfelelni mind a fejlesztők, mind pedig a végfelhasználók elvárásainak.


Rossz hír, hogy az alaposság ellenére a Blackberry Messenger natív kliense már biztosan nem fog bekerülni a Tablet OS 2.0-ba, az ügyfeleknek a szolgáltatás használatához még egy jó darabig szükségük lesz egy Bridge szoftver segítségével a táblagéphez csatlakoztatott kanadai okostelefonra.


Kacsolódó információ, hogy a Boy Genius Report egyik névtelenségbe burkolózó forrása szerint a RIM november mutathatja be a korábban már megszellőztetett Bold 9790-et, ám a QWERTY-billentyűzettel is ellátott okostelefon 2,45 colos colos érintőkijelzője szerintük nem 480×360, hanem 640×480 pixeles lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.