Hirdetés

Csak Kínában lesz felturbózott Galaxy Note 7



|

A Kínába szánt Galaxy Note 7 készülék 6 GB RAM-ot és 128 GB-os tárhelyet kap majd.

Hirdetés

Koh Dong-jin, a Samsung Mobile első embere Dél-Koreában beszélt a Galaxy Note 7-tel kapcsolatos Samsung eseményen, és több érdekes dologra is kitért

Hirdetés

Igazak például a pletykák, amelyek szerint lesz olyan Galaxy Note 7, amely 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkezik. A gond az, hogy ez kizárólag Kínában lesz elérhető. 

A The Korea Herald szerint a Samsung vezére azt is hozzátette, hogy figyelik a kínai verzió teljesítményét, mert a helyi gyártók egyre agresszívabbak a nagy memóriákkal és azok marketingjével kapcsolatban. Elméletben a kínai modell a RAM-ot és a tárhelyet leszámítva azonos (vagy hasonló) a többi országban megjelenő változattal. 

A Samsung Kínában harmadik éve van nehéz helyzetben, így logikus, hogy a létező legjobb tudást szeretné kínálni a piacon. 

Sokak szerint azonban úgy lenne kerek a történet, ha a gyártó globálisan is kiadná a felturbózott Galaxy Note 7-et. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.